Pintura.

Hola, Gemma!, gairebé no ens va donar temps per parlar del que  t’agrada. No vaig poder saber (per falta de temps) si en el vostre Centre pintes o dibuixes. No pateixis, demà parlarem una llarga estona, i si pot ser també amb els teus companys, l’Anna, l Abel i en Jordi. Ara mira aquests quadres a veure si t’agraden. Jo els he triat perquè m’agraden, i espero que també t’agradin a tu. He fet una mica de mag.la-senia-tarragona-calles-ernest-descals-pinturas-premiadas
La Senia, Tarragona. Catalunya. Ernest Descals (Manresa, Bages, 1956) és un pintor i aquarel·l·lista.
Casas_Pleinair90-919 4Gats rusiñol casas
Ramon Casas i Carbó (Barcelona, 4 de gener de 1866 – Barcelona, 29 de febrer de 1932)
12-Joaquim Vayreda, Paisatge amb ramat de bens, 1884. Col.lecció Carmen Thyssen02-Joaquim_Vayreda_-_Sorrow
Joaquim Vayreda i Vila, Girona, 23 de maig de 1843 – Olot, la Garrotxa, 31 d’octubre de 1894
Tot el meu agraïment a Ramon Carreté que ha corregit el text, i també a la Biblioteca de Balsareny i AMPANS, per la seva col·laboració. Aquesta és una divulgació amb finalitats únicament educatives. Sempre procuro donar la referència editorial, i espero que s’entendrà que ho faig des de l’admiració i amb l’ànim de recomanar-vos -no amb cap ànim de lucre, òbviament, ni amb intenció de perjudicar els drets de ningú, tot el contrari-.
Si en algun cas es detecta en aquest post conflicte de copyright o de qualsevol altre tipus, agrairé que m’ho facin saber i el suprimiria immediatament.
Fotos d’Internet i Viquipèdia.

Comentaris